MIÉRT MI VÉGEZZÜK A ZÁRCSERÉT?

Szolgáltatásunk a biztonság szigete, mely biztosítja az értékei és szerettei védelmét az otthona biztonságát a legmesszebb menőkig Budapest I. kerület Vizváros és környékén élő lakosság számára.

Zárak cseréje szolgáltatásunk minden igényt kimerítően 4 - 5 gyártónak a  termék palettáját kínálja a helyszínen választékául ügyfeleinknek Mabisz minősítésük szerint a közép osztály és a felső kategória közötti szegmensek érintésével. Célunk az, hogy megőrizzük  a lakásban, tárolókban, nyaralókban, garázsokban, irodákban  illetve az otthonokban tárolt ingóságok reálértékét melyet így érték csökkenés nélkül tudunk tovább adni gyermekeinkenek, szeretteinknek. 

 

Tevékenységi köreink 

 

ZÁRSZERVIZ ÉJEL - NAPPAL

ZÁRSZERELÉS MINDEN TÍPUSÚ AJTÓRA

AJTÓNYITÁS KÓRTOL ÉS TÍPÚSTÓL FÜGGETLENÜL

ZÁRCSERE AZ AJTÓK SZÉLES SPEKTUMÁBAN

LAKATOS MUNKA AKÁR A HELYSZÍNEN

ZÁRLAKATOS FELADATOK ELVÉGZÉSE

HEVEDERZÁRAK SZERELÉSE AJTÓ TIPÚSTÓL FÜGGETLENÜL

BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE

TŰKULCSOS ZÁRCSERE

FOGASKEREKES ZÁRCSERE

 

Zárcsere és a biztonság

Biztonságunk a legtöbbünk számára kiemelkedő figyelmet és komoly felelősséget igényel. Nap mint nap az élethelyzetek során például mikor autóval közlekedünk a testi épségünk megóvására használjuk a biztonsági övet. 

Életvitelünkhöz képest választunk autó márkát melyek különböző szegmensben védik és óvják,saját illetve családtagjaink életét. Ahogyan a fent nevezett biztonsági eszközök a testi épségünkért szolgálnak,úgy lakásunk és értékeink védelméről a zárcsere és annak minősége szolgál.
Tevékenységünk immáron több éve veszi ki részét a maximális biztonsággal ellátott otthonok zárrendszereinek tervezésétől a kivitelezéséig. Zárcsere szolgáltatásunk több éves tapasztalta kiváló az  Ön zárástechnikai hiányosságának és réseinek betömésére.

Zárcsere ahogy mi látjuk

 

Ha bárki bejut az otthonunkba azzal nem minden estben csak az értékeinkre tehetnek szert a betolakodok, ezzel párhuzamosan sértik a személyes szféránkat. Éppen ezért mindent meg kell tennünk a személyes nyugalmunk és értékeink védelmében.

A naivitásért már nagyon sok ügyfelünk, ki így ki úgy de már megfizetett. Ez az erőfeszítés az egyik oldalról a megóvást jelenti, a másik oldalról pedig a megszerzést favorizálja. Állandó úgynevezett örökös harcban állunk az illetéktelen behalótokkal, betörőkkel, illetéktelen felhasználókkal szemben, ezért pontos forgatókönyvet dolgoztunk az eltel működési időnk alatt melyet opcionálisan használunk megrendelőinknek a védelmére.


Helyszíni szolgáltatásaink során a legmesszebb menőkig elemezzük a lehetséges kimenetelek sokaságát, feltárjuk a biztonságtechnikai hiányosságokat, ajánlatot teszünk egy magasabb biztonsági ,védelmi szintre mely nyugodtabb környezetet biztosít számunkra.

De nem elég minden esetben csak magunkra figyelnünk, nem felejthetjük el a gyerekeinket, az egyedül élő idős szüleinket sem, holott az Ö kockázati kitettségük a legnagyobb ebben a szegmensben. Az értékek és a személyes komfort zónánk megóvása pontosan ezért fontos, hogy legyen kinek átadni ereklyéinket, úgy mint azt tették az őseink.Zárcsere minden napjainkban

Szakmai tapasztalatunk nem kizárólag a zárcsere műveletekre hagyatkozik,az eltelt időszak alatt megannyi ajtónyitás, zárszerelés, munka folyamatot végeztünk melynek során a fel lelt zárástechnikai alkalmazásokból merítünk és választunk termékeket melyeket így komplex védelmeként állítunk csata sorba az értékek védelme szempontjából. Azt az elvet követjük,hogy minden egyes zárcsere személyre szabott biztonság kell,hogy legyen hiszen minden ügyfelünk a saját maga módján és annak anyagi hátterével tudja támogatni az értékei védelmét.

 

Megkereséseink során a helyszíni tanácsadást részesítjük előnyben hiszen hiába ajánlunk magas minősítésű és profi zárcserét minden esetben a bejárati ajtó záródási pontjai és a zárbetétet körülívelő biztonsági eszközök határozzák meg a védelem mérték egységét. A vagyonvédelem szempontjából erre a szegmensre gyakorolunk hatást, minden ügyfelünk figyelmét arra tereljük ,hogy ne tegye ki értékeit a külső hatásoknak.

 

Fejlődést kell produkálni az otthonunk védelme érdekében épp úgy ahogy az évszakokban cseréljük ruhatárainkat,illetve ahogyan állandó folyamatként újítjuk fel,cseréljük le bútoraink.Zárcsere élethelyzetekre

Zárcsere szolgáltatásra szükség lehet ha ellopták lakás kulcsát, ha a kulcs elforgatásakor nehezen működik, szorul,a zárbetét, ha illetéktelen kezébe került a lakás kulcsunk, ha ki akarunk zárni az életünkből és otthonunk szférájából bizonyos illetőket, ha a bejárati ajtónk nem nyitható illetve nem zárható és nem utolsó sorban ha új ingatlant vásároltunk.

Az esetek többségében fontos a zárbetétek minőségének megválasztása hiszen a fent nevezett ok,
okozatok megkövetelik a biztonságos otthon kialakítását,melynek fő mozgató rúgója lehet a zárbetét és annak minősége.

Természetes hogy más módon kell védenünk egy olyan ingatlan bejárati ajtaját melyet a belső tér felújításakor több mester használ és adják kézről kézre az ingatlan kulcsát. Abban az időben még a felújítás folyik,hanyagolható a magas minőségű zárástechnika alkalmazása.

Ám amint véget ér a belső terek kialakítása attól kezdve csak és kizárólag a felhasználó egyéni légkörét kell biztosítani, a családunk szféráját elzárni a külvilágtól,úgy vélem ez a legfontosabb tényező a zárcsere folyamatok körében.

Zárcsere szolgáltatásunkat ajánljuk nem egy életre hanem külömböző élethelyzetekre.


Bűnözési térképünk

Bűnözési térképet mi is szoktuk fel állítani,például a városi kerületek betörési bajnokságban, ha össze akarjuk hasonlítani kerületeket akár a városrészeket, vajon melyikben jobb élni. 

Nyilvánvaló a térkép és az adatok korlátai ellenére elég alapos az elemzés, ráadásul most a legfrissebb, 2015 évi  adatok is felkerültek rá.

Szóval csak egy pillantásra vagyunk és megtudhatjuk, mennyi bűneset történik felénk,több
lakást ,bejárati ajtót törnek fel a környékünkön, mint a szomszéd és vonzás kerületben,vagy
kevesebb értéket lopnak el mint egy várossal odébb. 

Kerületi bűnözési adatok

Kerület

 Lakosság száma

Ezer lakosra jutó bűnesetek sáma 2015 Ezer lakosra jutó bűnesetek száma 2015

I.kerület      24 528        4,89                                                       6,01

Ezekböl az adatokból tisztán látható,hogy van mit javítani Budapest I. kerületben a közbiztonságon és a vagyonvédelmen akár egy zárcserével kezdve.

Ám ne várja meg míg Ön helyett cselekednek inkább tegyen lépéseket a saját biztonságáért!

Minden esetben zárcsere szükséges ha:elmúlt 5 - 8 éves a zárbetét ,ha túl sok kulcs másolás lett hozzá rendelve,ha illetéktelen kezébe került a kulcsa,ha nem megfelelően müködik,és nem utolsó soban ha a zárbetét értéke elenyésző a lakótérben tárolt értékekhez képest.

Zárcsere szolgáltatás után

Van értelme arról beszélni mikor fognak betörni hozzánk? Esetleg miért pont hozzánk törnének be?

Természetesen a legkisebb kár az,ha nem a saját bőrünkön tapasztaljuk meg a fent leírt események sorozatát,hanem megpróbálunk tanulni más kárából vagy a figyelmesen olvassuk a felhívását és sajátunk problémaként kezeljük.

Tendencia azt mutatja,hogy minden esetben a betörések a lopások előre kitervelten történnek.

Az illetéktelen behatolók felmérik a lakóközösség ajtóinak biztonságtechnikai felvértezését és mint a vadonban illetve a vadállatok közt a legkönnyebb prédát támadják meg.
Vadállatok jelzőt azért illesztettem bele ebbe a környezetbe mert némely helyszínen hasonló módon nyitják ki az értékeket rejtő otthonunk ajtóját.

A legkönnyebben nyitható ajtót saját magunk is kiválaszthatjuk a lakó területünkön csak meg kell néznünk a szinteken elhelyezkedő ajtók felépítéseit.

Ha nem tévesztjük meg saját magunkat azzal, hogy a mi ajtónkat úgysem törik fel akkor szembesülhetünk vele, hogy sok esetben a környező lakások biztonságát akár egy vagy több zárbetét, esetekben cilinder védő pajzs, és nem utolsó sorban hevederzárak vagy többpontos zárak védik.

Ezek az eszközök komplex védelmet nyújtanak és biztonságos otthont teremtenek számunkra.

Zárcsere I. kerület szolgáltatásunk után az ügyfeleink többsége örömmel adja tovább
elérhetőségeinket, elégedettségük a sajátos innovatív megoldásainkban rejlik. 

Helyszíni szakértéssel,kockázat kezeléssel próbálunk rávilágítani a biztonságtechnikai hiányosságokra. Ott ahol ajánlatainkat megfogadják nagy eséllyel szorítjuk vissza az illetéktelen behatolások próbálkozásait.

Úgy vélem manapság a legjobb dolog biztonságos otthonba hazatérni, értékeinket biztonságban tudni a nap 24 órájában.

Vigyázat. Ha a zárcserét cégünk végzi az ajtó biztonsággal záródnak!

Zárcsere szolgáltatásaink átfogóak

Minden akut zárcsere problémára azonnali megoldást nyújtunk.

Zárcsere szolgálati gépjárműveink a legmagasabb felkészültséggel állnak rendelkezésre a helyszínen melyből négy - öt termék gyártóinak szortimentje elérhető.

Kiváló szakmai kapcsolatokat ápolunk a Magyarországon a biztonságtechnika területén elérhető képviseletekkel ezáltal versenytársainknál alacsonyabb áron tudjuk kínálni szolgáltatásainkat és egyes termékeinket.

Rejtett költségek és kiszállási díj nélkül végezzük munkáink az év minden napján érdeklődjön éjjel nappal az Ön által kiajánlott munka ellenértékéről.

Fújhat szél vagy eshet az eső zárcsere szolgálatunk éjjel nappal elérhető!


Zárcsere szükségessége

Zárcsere szegmensében nem lehet bízni a szerencsében, hiszen a lakás tulajdonosának mindig szerencséje kell, hogy legyen az illetéktelen behatolókkal szemben, míg a betörőknek csak egyszer.

Fel kell állítanunk egy biztonságtechnikai védvonalat melyet igenis bármilyen típusú ajtónál alkalmazni lehet, melynek gyakorlatilag ellen kell állnia összes behatolási módszernek akár elektronikus védelmi rendszerek összekapcsolásával.

Családunk, értékeink , ingóságunk,védelme érdekében létre kell hoznunk egy magasabb védelmi rendszert amely képes ellenállni különböző erejű és méretű behatásra.

Érthetetlen számomra az a tény is, hogy igen sok otthon esetében beszélhetünk elavult értékek megóvására alkalmatlan zárakról, és bejárati ajtókról attól függetlenül, hogy igen sok érték van az ajtók mögött. Óriási mértékű progresszivitás kell a biztonságtechnika terén.

Sokan azt gondolják laikusként, hogy egy új lakásba költözésnél, illetve tulajdonos váltásnál elég egy zárcsere amelyet különböző barkácsáruházakban elérhetünk, és már megvettük a biztonságot egy életre.
Kutatások szerint a lakás tulajdonosok és lakók körében 77% ban található valamilyen szúró, vágó, eszköz melyet a felhasználók egy esetleges illetéktelen behatoláskor használnának.

Kimutatások szerint a lakás tulajdonosok és lakók 13% ban alakítanak ki olyan védelmi rendszer lépcsőzetet melyet a "Reszkessetek betörők" című filmben láthattunk.

Úgy gondolom, hogy Budapest területének nagy részében nem megfelelő biztonsági besorolással rendelkező eszközök működnek.

Ha ezen a tényen változtatni tudunk és merünk, nem lesz szükség a fent megjelölt életek kiontására alkalmas néhol barbár eszközök használatára nem utolsó sorban nem kell törnünk a fejünket különböző akadályok kialakításán a lakásunkon belső terén.

Ezek az elméleti adatok természetesen eltérhetnek a gyakorlatban lehetséges kimenetelektől, de mindenképpen sok tapasztalatot tartalmaznak.

Ebben a szegmensben is évről évre komoly előre lépés van jelen a fejlődésben mint a gyártók részéről és sajnos azt kell mondjam, hogy az illetéktelen felhasználok részéről is párhuzamos kép kerül kimutatásra.

Ezért érdemes időnként fejlesztenünk a biztonságtechnika eszközeink szintjén úgy mint ha azt az autó vásárlás vagy egy ruha kollekció terén tennénk.

 

Figyelmükbe ajánlom az alábbi idézetet!

John Ruskin igaz ugyan a múlt században írta le e sorokat, manapság talán egyre aktuálisabb.

"Alig van olyan dolog a Világon,amit, ha bárki egy kicsit is rosszul csinál,
ne tudná olcsóbban adni és az olyan emberek, akiket csak az ár érdekel,
lesznek az igazi áldozatai az ilyen mesterkedésnek.

Ostobaság túl sokat fizetni, de még rosszabb, túl keveset fizetni.
Ha Ön túl sokat fizet, veszít valamennyi pénzt, ez minden.
Ha Ön viszont túl keveset fizet, elveszíthet mindent,
amikor a megvásárolt termék a neki szánt feladatnak nem tud megfelelni.

A gazdaság törvényei tiltják, hogy kevés pénzért túl nagy értékeket kapjunk.

Amennyiben Ön a legolcsóbb zárcsere ajánlatot fogadja el, a rizikóért, amibe

belemegy, valamennyit hozzá kell számítania.

És ha ezt teszi,akkor Önnek van elég pénze,
hogy a jobbat megfizesse!"

(John Ruskin)

 

Ez az idézet a legjobb példa arra, hogy miért ne a legolcsóbb és a leg silányabb terméket válassza a biztonságos otthona és élet minőségének kialakítására.


06 70 272 77 73 Zárcsere I. kerület

Alábbi kerületekben vagyunk jelen:

Zárcsere szolgálat a II. kerület Rózsadomb területén

Zárcsere szolgálat a III. kerület Óbuda területén

 

Képek

 

Zárcsere I.kerület


Forgalmazott termékeink: Assa Abloy zárcsere Cisa zárcsere CR zárcsere Dierre zárcsere

 Kale zárcsere Keso zárcsere Viro zárcsere Mauer zárcsere

 Mottura zárcsre Mul-T-Lock zárcsereRoto zárcsere G-U zárcsere 

 Amig Jis Tesa  Abus


Tevékenységi területeink:

 

Budai Vár, Tabán, Krisztinaváros, Víziváros

                                 

Zárcsere24 órás szolgálat

Zárcsere/Zárszerviz/Zárszerelés/
Budapest I-XXIII.kerület Non Stop
zarszerviz24@mail.com
06 70 272 77 73 Non Stop
Zárcsere