Zárcsere ahogy mi látjuk.

Nyomasztó számban dolgoznak az szakmánkban olyan pszichésen és lelkileg terhelt zárszakértők, akik kényszerből, jobb híján, nagyobb haszonszerzés reményében lettek biztonságtechnikusok.

Ez meglátszik a félrevezető marketing stílust képviselő, a konkurenciák sajátos weboldalit összegyúró viselkedésükön.


Web oldalaik össze ollózásán kívül semmit de semmit tesznek annak érdekben, hogy ügyfeleik magas biztonságtechnikai és zárástechnikai szolgáltatásban részesítsék.

Címsoraikban olvasva saját magukat hazzutolják meg sorokról sorokra.

A lexikális ismeretek felhalmozását célozzák, a kreativitás és a készségek fejlesztésének rovására.

Zárcsere és a tapasztalat

Pedig ebben a szegmensben nincs lexikális tudás itt nem lehet könyvből olvasni egy zárszerelést vagy zárcsere műveletet, itt komoly több éves kézügyesség,és tapasztalat az ami műveltebbé és szakavatottá teszi művelőjét a zárcsere területén.

Sajnos ez a monológ nem a zárcsere művelet le sarkítása,ellenkezőleg.

A héten észrevettem öt cég lépett be a zárcsere szolgáltatók vonalába, ki ki a maga módján elviekben a sajátos egyedi megjelenéssekkel az internetes felületen.

Fel lelhető a szakmában olyan zárszakértőnek titulált személyiség vagy éppen cég aki fel tudott tölteni egy szerszámos táskát benne egy két elhanyagolható értékek megőrzésére alkalmatlan szerkezettel,feladva Google első oldalára a hirdetését ezzel már is be kebelezve az Önök jóhiszeműségét.

Hirdetéseik a legmesszebb menőkig arról szól hogy több tíz éve vannak jelen a piacon ,hatalmas szaktudással rendelkeznek,rengeteg anyag ismerettel  állnak a feladatok elé,gondoltam teszek egy próbát én is mint egy rászoruló ügyfél.

 

Tevékenységi köreink 

 

ZÁRSZERVIZ ÉJEL- NAPPAL

MŰANYAG AJTÓ ZÁRCSERE

KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE

HISEC AJTÓ ZÁRCSERE

BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE

ZÁRSZERELÉS MINDEN TÍPUSÚ AJTÓRA 

AJTÓNYITÁS KÓRTOL ÉS TIPÚSTÓL FÜGGETLENÜL

ZÁRCSERE AZ AJTÓK SZÉLES SPEKTUMÁBAN 

LAKATOS MUNKA AKÁR A HELYSZÍNENZÁR

LAKATOS FELADATOK ELVÉGZÉSE

HEVEDERZÁRAK SZERELÉSE AJTÓ TIPÚSTÓL FÜGGETLENÜL

POSTALÁDA ZÁRCSERE

 

Zárcsere szolgáltató kiválasztása

Megkeresésükkor már az figyelem felkeltő volt ,hogy diszpécser hölgynek kellett körül írnom a problémáim forrását(elhagytam a kulcsomat szindróma melyet bizonyára Önök közül sokan ismernek, tapasztalnak).

A következő kérdést szögezték nekem : azt akarja, hogy befeszítsük az ajtóját?

Gondoltam magamban a szakmában eltöltött több tíz éves tapasztalat és mérhetetlen mennyiségű szaktudás alatt volt mint magába szívni a cégnek,és szakembereinek de sajnos nem .

Nem firtattam tovább mert számomra ez már elfogadhatatlan közlése volt a szakmai feladatoknak.

Saját kezűleg züllesztik le a vásárló közönségét odáig,hogy a biztonsági ajtónyitás,zárnyitás,zárcsere fogaskerekes zárcsere fogalmát se értsék az ügyfelek.

A zárcsere szegmens húsfeldolgozó üzemei ezekben az órákban is nyúzzák le az utolsó húscafatokat ügyfelekről akinek félrevezetően azt mondják, hogy egy drága zárbetét megold minden biztonságot.

Biztonsággal és a legnagyobb tapasztalattal állítom,hogy ez nem így van!

Sajnálom továbbá hogy a bulvár vágóhídjait működtető személyzet nem érez ebben az ügyben dög szagot. Biztos vagyok benne hogy Ők, akik nap mint nap kínálnak közönségüknek emberi szenvedést, halált, testi és lelki nyomort, a mindennapi életben sajátos előadásmóddal talán meg tudják győzni Önt,hogy nem jó irányban haladunk!

Az ügyfelek meg győzése megítélésem szerint igen lassan és nagyon hosszú időre tehető mégpedig azért mert egy egy Facebook os posztolásunk során mikor a vagyon és értékvédelemről tájékoztatjuk Önöket, párhuzamosan egy Dopeman által publikált "Bazd meg Orbán,bazd meg Gyurcsán "komment 100 nál több hozzászólást , és tízszer ennyi megosztást produkál.

Úgy veszem észre hiába való próbálkozások után néhol kevésbé illetve sok helyen egyáltalán nem érdeke Önnek, hogy ki és milyen módon cserél zárat az otthonában.

El kell telnie annak az időnek amikor képesek vagyunk felülkerekedni a más hibáin, félrelépésein,és előtérbe tudjuk helyezni a saját biztonságunkat.

Pedig ez éppen olyan fontos feladat és komoly megítélést jelenthet az Ön számára mint egy bankban dolgozó pénzügyi értékesítő ajánlata. 


A banki szférában a legjobb rövidtávú illetve hosszútávú megtakarítások közöttt válogathat a legjobb kondíciókkal spékelve megosztva másokkal élethelyzetét.

A zárcsere munkálatok során párhuzamot képviselünk ezzel a szektorral,helyszíni tanácsadással életszínvonal felmérésével, az otthona biztonságtechnikai résének betömésével probáljuk védeni az Ön érdekeit.

Arra kérem nézzen a sorok mőgé és válasszon lehetőleg olyan szolgáltatót amely nem a saját igényeit részesíti elönyben, hátráltatva ezzel Önt a biztonságos otthon megteremtésében.

Zárcsere sajátos logikával

Sajnos egyre többen vagyunk a Zárcsere szegmensben is ott ahol senki és semmi nem köti ki ,hogy mekkora tapasztalat szükséges egy ilyen megjegyzem szerintem komoly műveltre abban a szegmensben ahol az életterünk súrolja a közteret.

A zárcsere igen is sajátos logikát igényel, minden ügyfelünk egyedi akár csak egy alap zárbetétet szeretne vásárolni és beszereltetni vagy ellenkező esetben a legkomolyabb zárástechnikai alkatrészeket állítaná csata sorban az értékei védelmében.

Minden egyes ügyfelünk köré egyedi biztonságot kell alkotni természetesen
néhol az adott körülmények között, a sajátos igényeknek megfelelően.

Üzenem hogy tovább nehezítem mindazon ellendrukkereim dolgát, akik számára én vagyok a zárcsere műveletén fanyalgó ügyeletes rossz fej! 

Vigyázat! Ha mi végezzük a zárcserét az ajtók biztonságosan záródnak!

Innovatív zárcsere

 

Zárcsere24 órás szolgálat

Zárcsere/Zárszerviz/Zárszerelés/
Budapest I-XXIII.kerület Non Stop
zarszerviz24@mail.com
06 70 272 77 73 Non Stop
Zárcsere