Zárcsere Fontossága

Sokan azt gondolják,hogy saját kezükbe vennék az irányítást, de fogalmuk sincs, hogy hogyan és mit tegyenek az illetéktelen behatolók ellen.

Zárcsere szolgáltatásunk ebben próbál segíteni azzal, hogy iránymutatást ad mivel segíthetjük ügyfeleinknek a biztonságos otthon kialakítását.

Ne feledjük azonban, hogy ezt csak több éves szakmai múlttal és nagyfokú tapasztalattal, logikus gondolkodás móddal lehet kivitelezni.

Aki nem néz utána dolgoknak, az könnyen megveszi az olcsóbbat, ezzel kockáztatva a használtból eredő meghibásodásokat és nem utolsó sorban értékek biztonságos megőrzését.

Természetesnek vehetjük, hogy nem mindenki tudja biztosítani a legdrágább védelmi eszközöket a lakókörnyezete védelmének érdekében ezért örömmel jelentjük ki, hogy minden zárcsere problémára megoldást nyújtunk.
 

Zárcsere és a vásárlói erő

Cégünk nem csak a céltudatosabb vásárlóit favorizálja, akik tudják, hogy drágább a termék de ezért minőséget kapnak,hanem pontosan tudjuk, hogy mindenkinek biztonságot kell nyújtani a maga módján, az Ő pénztárcájához felvértezve.

Nem kívánok egyik oldalra sem állni nyilván minden megrendelőnk tudja, hogy mit szeretne megvédeni a már adott bejárati ajtókon belül, de hozzá kell tennem minden zárcsere művelet egyedi és személyre szabott kell,hogy legyen. Egyikünk sem rendelkezik pontosan egyező értékekkel, felszerelésekkel, ingóságokkal. Ezért kell személyre szabott biztonságos otthont kialakítanunk.

Nem szabad a barátainkra esetleg a szomszédainkra hallgatni ilyen döntő kérdésekben hiszen egy rosszul felmért zárástechnika alkalmazása nem nekik fog gondot okozni hanem ha mondhatjuk így mi isszuk meg a híg levét a silány biztonságtechnika alkalmazásának.

Meg kívánom ejteni, hogy Hamis biztonsági érzetet produkál a gagyi nem minőségi termék. 
 
Ezt használja ki a betörő társadalom többsége,hogy ügyfeleink zöme úgy gondolja,hogy egy zárcsere megoldást jelenthet egy életre és biztonságban tudhatja értékeit miután elvégezte a zárcsere feladatot.

Gondolhatjuk laikusként, hogy két kulcs vagy két zárbetét között semmi de semmi különbség nincs.
 

Zárcsere a biztonságos otthonért

Biztonságtechnikai besorolásuk, csapok rúgók száma, kulcs profil kialakítása, zárbetét szerkezetének anyag összetétele, mind mind különbséget produkál két termék zárástechnikája között. 

Kialakításuk és védelmük messze menőkig távol tudja tartani az illetéktelen behatolók számos módszereit.

Az első szegmens lehet az ajtónk tokban tartásnak a feladata.

Ezek közé soroljuk a sárgaréz szerkezetű vagy chromozott kivitelű fogazott kulcsos zárbetéteket melyek kódkártya nélkül másolhatóak és hajcsattal esetekben zárfésűvel nyithatóak, vizpumpa fogóval eltörhetöek.

A biztonságos otthon kialakítására alkalmas zárbetétek anyag összetétele ötvözetekből áll, kulcs kialakításuk miatt vízszintesen használhatóak,néhány termék esetében a kulcsok anyaga is erősített az igénybevételeknek megfelelően (Alpaka) felhasználásával, pontfuratok és mély fúratok találhatóak a kulcson egy vagy akár több sorban, és nem utolsó sorban kód kártyával védett kulcs profillal rendelkeznek.

Ezeket a szempontokat a szakmában nem jártas szakértő, nem vagy kevésbé veszi figyelembe ami az otthonunk biztonsági fokának vesztését jelentheti.

Sok esetben egy olcsóbb termék is lehet hatásos védelem csatasorába állítva ha megfelelően van beillesztve környezetébe.

Kevesen tudják,hogy egy magas minősítéssel rendelkező zárbetét egyedül önmagában kevésbé tud értéket megóvni és biztonságos lakókörnyezetet garantálni az ott élők számára.

Tevékenységi köreink 

 

ZÁRSZERVIZ ÉJEL- NAPPAL

MŰANYAG AJTÓ ZÁRCSERE

KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE

HISEC AJTÓ ZÁRCSERE

BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE

ZÁRSZERELÉS MINDEN TÍPUSÚ AJTÓRA 

AJTÓNYITÁS KÓRTOL ÉS TIPÚSTÓL FÜGGETLENÜL

ZÁRCSERE AZ AJTÓK SZÉLES SPEKTUMÁBAN 

LAKATOS MUNKA AKÁR A HELYSZÍNENZÁR

LAKATOS FELADATOK ELVÉGZÉSE

HEVEDERZÁRAK SZERELÉSE AJTÓ TIPÚSTÓL FÜGGETLENÜL

POSTALÁDA ZÁRCSERE

Zárcsere ahogy mi látjuk


A nappalok rövidebbek lesznek,lassan a fák visszavonják energiájukat a törzsbe ezzel párhuzamosan mi emberek is lassan elfelejtjük a nyári nyüzsgést.

Marad majd az Őszi és Téli hideg sötét napszakok sokasága melyet többnyire otthon melegében és családunk társaságában töltünk.

Biztonságunkat akár a nyári idényben kialakított biztonságtechnikai eszközök biztosíthatják feltéve ha gondoskodtunk róla. Ha ez elmaradt akkor sincs még késő fejleszteni otthonunk és értékeink védelmi szintjét.

Szolgáltatásunkat a nap minden órájában igénybe veszik ügyfeleink akár értékvédelmi akár személyvédelmi szempont a kérdés. Harcban állunk az élet minden másodpercéért.

Futunk rohanunk, hogy az összes létező élményt átéljük, hogy a legtöbbet hozzuk ki az örök fiatalságunkból, ami legalább a nyugdíjunkig, már ha feltételezhető hogy lesz ilyen és legfeljebb az első infarktusig el is tart.

A fogyasztói társadalmak élménygenerációi maximális fordulatszámon pörögnek, ahogy azt a reklámokból gyermekkoruktól kezdve tanulták. Ne felejtsük el,hogy megpihenni ugyan olyan fontos ám legalább ilyen fontosnak tartom,hogy azt senki és semmilyen külső tényező meg ne zavarja.

A nap minden órájában biztonságossá,élhetővé teszünk egy egy otthont Budapest területén!

Élvezze Ön is a biztonság nyújtotta kényelmet és felhőtlen pihenést melyet Zárcsere szolgálatunk tesz teljesebbé.

 

 zárcsere a nap minden órájában Zárcsere 3 azonos méretben

Zárcsere mint komplex védelem

Számos alkatrész áll rendelkezésünkre a másodzáraktól kezdve a hevederzárakig bezárólag melyek együttes alkalmazásával két háromszoros biztonsági és védelmi szint érhető el. 

Alkalmazhatunk a zárbetéteink elé törésvédő pajzsokat,melynek anyagai szintén eltérnek egymástól így kevesebb illetve több ideig tudják távol tartani az illetéktelen behatolók bejutását a családunk és értékeink szférájába.

Készíthetünk biztonsági ajtó és ablakrácsokat melyeknek szerkezetük és anyaguk összetétele által ellenállóbbak bármelyik fent nevezett biztonságtechnikai eszköznél.

De itt is mint minden zárástechnika esetben a zárbetét minősége és azt körül ívelő védő egységek alkalmazása határozza meg az ajtó nyitási idejét.

Nincs olyan zárástechnikai eszköz amit ne lehetne kinyitni sajátos akár egyedi módon,viszont azt bátran állítom,hogy az ajtó nyitásának az idejét meg hosszabbítjuk akár a duplájára ha megfelelően és körültekintően járunk el egy zárcsere és annak folyamatai által.

Zárcsere és lelki nyugalom

A kisebb lakóközösségek számára magas beruházási összeggel lehet csupán hatékony és professzionális biztonságtechnikai rendszereket felszerelni. Ezért sokkal eredményesebben lehet védeni a saját ingatlanuk bejárati ajtóját illetve nyílászáróit.

Igen gyakran a tulajdonosok illetve a lakók anyagi lehetőségeik miatt kénytelenek kompromisszumos megoldást kötni, amely sajnos minden esetben a biztonságtechnikai szint rovására megy.
Megfontoltan kellő körültekintéssel kell felmérnünk a zárcsere értékének fontosságát a saját egyéni szempontunk szerint,kompromisszumok nélkül!

Csak így lehet biztonságos otthont egy élhetőbb feltételt teremteni magunk köré.
Az is nyilvánvalóan érzékelhető a bűnügyi jelentésekből, hogy a bűnözők egyre profibb és agresszívabb módszerekkel lépnek fel bizonyos esetekben. 

Ma már az négy, nyolc évvel ezelőtti úgynevezett hagyományos biztonságtechnikai megoldások nem mindig kellően hatékonyak,esetek többségében rést hagynak a bűnözőknek az illetéktelen behatolásokat megkönnyítik.

Ahogyan a bűnözés folyamatosan "fejlődik", változik, ugyanúgy a vagyonvédelmi és biztonságtechnikai szakma is folyamatosan igyekszik lépést tartani a fejleményekkel,sőt a profik igyekeznek lépéselőnyt szerezni.

Joggal állíthatjuk ott ahol a zárcsere műveletét tőlünk rendelték meg, teljes körű biztonságtechnikai tanácsadás adás mellett állapotfelmérés és kockázatkezelés után a biztonságérzet és a biztonság gyökeresen megváltozott.

Sokan el sem tudják képzelni milyen felhőtlen napokat,heteket hónapokat éveket lehet úgy élni ,hogy nem kell attól tartanunk k mikor milyen módon férkőzik a családunk szférájába,értékeink vonalába.

Biztosan sokan ismerik és tapasztalták azt az őrjítő tehetetlenség érzését, amikor eltulajdonítják az ember autóját, vagy betörnek a lakásába és a rend őrei „látszólag” az ég világon semmit nem csinálnak , csak adminisztrálnak,nyomokat rögzítenek.

Mi pedig hajtanánk gyorsítanánk az ügyet, hiszen láttuk a „helyszínelőkben”,. hogy mennyi mindent lehetne tenni ilyenkor.
A gyakorlatban ez persze tejesen más, mint a sorozatokban. 

Ha céltudatosan cselekszünk és kűröltekintően járunk el zárcsere folyamata alatt nem kell a fenti őrületektől tartanunk.

Mi a zárcsere megoldások innovatív partnerei vagyunk ezért a helyszínen zárszakértésben,biztonsági kockázat kezelésben és szaktanácsadásban részesítjük
ügyfeleinket.

Zárcsere szolgáltatás után

Van értelme arról beszélni mikor fognak betörni hozzánk? Esetleg miért pont hozzánk törnének be?

Természetesen a legkisebb kár az,ha nem a saját bőrünkön tapasztaljuk meg a fent leírt események sorozatát,hanem megpróbálunk tanulni más kárából vagy a figyelmesen olvassuk a felhívását és sajátunk problémaként kezeljük.

Tendencia azt mutatja,hogy minden esetben a betörések a lopások előre kitervelten történnek.

Az illetéktelen behatolók felmérik a lakóközösség ajtóinak biztonságtechnikai felvértezését és mint a vadonban illetve a vadállatok közt a legkönnyebb prédát támadják meg. 
Vadállatok jelzőt azért illesztettem bele ebbe a környezetbe mert némely helyszínen hasonló módon nyitják ki az értékeket rejtő otthonunk ajtóját.

A legkönnyebben nyitható ajtót saját magunk is kiválaszthatjuk a lakó területünkön csak meg kell néznünk a szinteken elhelyezkedő ajtók felépítéseit. 

Ha nem tévesztjük meg saját magunkat azzal,hogy a mi ajtónkat úgysem törik fel akkor szembesülhetünk vele,hogy sok esetben a környező lakások biztonságát akár egy vagy több zárbetét,esetekben cilinder védő pajzs, és nem utolsó sorban hevederzárak vagy többpontos zárak védik. 

Ezek az eszközök komplex védelmet nyújtanak és biztonságos otthont teremtenek számunkra.

Zárcsere szolgáltatásunk után az ügyfeleink többsége örömmel adja tovább
elérhetőségeinket, elégedettségük a sajátos innovatív megoldásainkban rejlik. 

Helyszíni szakértéssel,kockázat kezeléssel próbálunk rávilágítani a biztonságtechnikai hiányosságokra.

Ott ahol ajánlatainkat megfogadják nagy eséllyel szorítjuk vissza az illetéktelen behatolások próbálkozásait. 

Úgy vélem manapság a legjobb dolog biztonságos otthonba hazatérni,értékeinket biztonságban tudni a nap 24 órájában.


Figyelmükbe ajánlom az alábbi idézetet!

John Ruskin igaz ugyan a múlt században írta le e sorokat, manapság talán egyre aktuálisabb.

"Alig van olyan dolog a Világon,amit, ha bárki egy kicsit is rosszul csinál,
ne tudná olcsóbban adni és az olyan emberek, akiket csak az ár érdekel,
lesznek az igazi áldozatai az ilyen mesterkedésnek.

Ostobaság túl sokat fizetni, de még rosszabb, túl keveset fizetni.
Ha Ön túl sokat fizet, veszít valamennyi pénzt, ez minden.
Ha Ön viszont túl keveset fizet, elveszíthet mindent,
amikor a megvásárolt termék a neki szánt feladatnak nem tud megfelelni.

A gazdaság törvényei tiltják, hogy kevés pénzért túl nagy értékeket kapjunk.

Amennyiben Ön a legolcsóbb zárcsere ajánlatot fogadja el, a rizikóért, amibe

belemegy, valamennyit hozzá kell számítania.

És ha ezt teszi,akkor Önnek van elég pénze,
hogy a jobbat megfizesse!"

(John Ruskin)

 

Ez az idézet a legjobb példa arra,hogy miért ne a legolcsóbb és a leg silányabb terméket válassza a biztonságos otthona és élet minőségének kialakítására.

 

Képek

Zárcsere fontossága
 

Zárcsere24 órás szolgálat

 

Zárcsere/Zárszerviz/Zárszerelés/
Budapest I-XXIII.kerület Non Stop
zarszerviz24@mail.com
06 70 272 77 73 Non Stop
Zárcsere